product-wand-1


Upplevelsen av den speciella musikaliska magin som vinyl kan reproducera ledde till att  The Wand Tonearm® och nu The Wand Turntable™ utvecklades av Design Build Listen.

designbuildlisten.com

The Wand Tonearm lanserades 2011 och har tilldelats flera designpriser och många femstjärniga recensioner runt om i världen. Wand Tonearm® representerar en stegvis förändring i tonearmsdesign. 

Det här är inte din mormors “gramofon”.

Produkter

THE WAND TONEARM

Finns i tre längder och tre specifikationsnivåer, The Wand Plus, The Wand Master och S (Master Lite) Series.

The Wand Tonearm

THE WAND TURNTABLE

Erbjuder en unik design med en asymmetrisk sockel och en otrolig tyngdpunkt.

The Wand Turntable

Klarsund portfolio

brands-img-antipodes
logos-antipodes

Det finns en musikaliskt skillnad mellan ett bra ljud, och den explosiva brådskan och spänningen i att vara där med artisterna. Detta är vad Antipodes Oladra-tekniken handlar om, och det som skiljer åt Antipodes musikservrar för musikälskare.

More

audia-flight
logos-af

Italiens ledande high-end förstärkarmärke. Företagets modeller blir mer och mer populära på high-end-marknaden och varumärket växer i stadig takt. Speciellt serien Audia Flight är imponerande med sin sinnliga och konstnärliga design, och dess ljud skiljer sig från samtliga italienska märken.

More

brands-img-aurora
logos-aurorasound

Det enkla uttrycket hos Aurorasound bär mästarens lågmälda stolthet. Det yttre återspeglar den rena och balanserade ljudsignaturen.

Utan att vara insmickrande eller skrytsamma förstår de sin plats att lyfta och bära musiken. Phonoförstärkarna VIDA finns i tre nivåer, VIDA Prima, VIDA mk2 och VIDA Supreme.

More

brands-ds-a

DS Audio utvecklade den optiska musen tillsammans med Microsoft och har i mer än 25 år skapat industriell laseroptik för medicinska testsystem och för laserbaserad medicinsk optisk instrumentering.

More

brands-img-engstorm
logos-engstorm

Engström kännetecknas sedan starten av det naturligt dynamiska, rena och luftiga ljudet samt produkternas unika formspråk. Det är ett resultat av det lilla familjeföretagets två grundare Lars Engström och Timo Engström.

More

goldenberg
logos-goldenberg

GOLDENBERG har investerat i utvecklingen av en mest perfekt generator för rörlig spole, helt integrerad i en komplex utformad bärenhet.

Omvandlaren och magnetkretsen är konstruerade för förnuftig utspänning med låg självimpedans. Varje modell är noggrant sammansatt av sin typiska diamant / cantilever-kombination och strukturmaterial för att uppnå en harmonisk klingande enhet.

More

brands-img-jorma2
logos-jorma

De designprinciper som fastställdes av grundaren är fortfarande receptet på det naturliga och klara ljudet som kännetecknar Jorma Design.

Jorma Koski byggde en kabel för att lösa ett problem. Det blev starten och grunden till bolaget Jorma Design som han startade 2001. Han byggde upp bolaget själv och det tog honom över hela världen. Marten tog över Jorma Design 2016, enligt önskan av Jorma Koski.

More

brands-img-keces
logos-keces

Keces vision är att kontinuerligt utveckla en komplett produktlinje som kommer att tillgodose behoven och smaken hos audiofiler idag.

De vill dessutom göra det avancerade KECES-ljudet så tillgängligt som möjligt till ett rimligt och överkomligt pris.

More

brands-img-marten2
logos-marten

Det som alltid kännetecknat en högtalare från Marten är dess keramiska högtalarelement och diskanter av diamant. Komponenter som ger den klara tonaliteten tillsammans med den dynamiska och rena basen som ger kropp till musiken.

Jörgen, Leif och Lars är bröderna som grundade och fortfarande driver företaget Marten. Produktionen görs i de egna lokalerna i Mölndal men exporten går till ett stort antal länder.

More

brands-img-msb
logos-msb

Förutom den analoga tonaliteten är upplevelsen av MSB framförallt kännbar, med lugn och avslappning som infinner sig. En av de viktigaste delarna i deras designfilosofi är hur de förhåller sig till produkternas livscykler. Även om en kund för länge sedan investerat i en produkt från MSB, kan de många år senare fortfarande uppgradera produkten till den senaste teknologin genom deras enastående modulsystem.

MSB är ett familjeägt företag som idag drivs Jonathan och Daniel, söner till grundaren.

More

brands-img-reed

Ett litet företag med endast 5 anställda. Designern och företagets ägare, Vidmantas Triukas, är radioingenjör och arbetar inom HiFi-ljudutrustningsområdet sedan 1985. Några av hans verk, relaterade till akustik, var bokstavligt talat raketvetenskap.

De tillverkar tonarmar och spelare i högsta klass.

More

brands-td

TechDAS är Stella Incs märke, den främsta distributören av high-end ljud i Japan. Stella Inc designar och utvecklar TechDAS-produkter för att återupptäcka glädjen med ljud och återaktivera high-end audio.

More

brands-tw

Upplevelsen av den speciella musikaliska magin som vinyl kan reproducera ledde till att The Wand Tonearm® och nu The Wand Turntable™ utvecklades.

More

Världen förändras snabbt och vi försöker därför vara lyhörda för de behov och förutsättningar som råder. Vi vet att produkterna vi representerar måste upplevas.

Låt oss veta att du vill, så hittar vi ett sätt.