Vi utforskar en värld av välljud i sökandet efter musikaliska upplevelser. Det bästa tar vi med oss hem, för att dela med dig.

Vi drivs av passion och distribuerar perfektion.

Klarsund är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet i det absoluta toppskiktet av internationell high-end audio. 

Vi har en omfattande erfarenhet av långvariga och långsiktiga affärsrelationer lokalt, regionalt och globalt med kunder, återförsäljare och tillverkare.

Nyhet 2021

Fantastiska Keces från Taiwan.

Läs mer på Keces hemsida.
 
 

Portfolio

Utbudet Klarsund representerar är noga övervägt och utvalt. De olika tillverkarnas produkter har alla kvaliteter som stärker eller kompletterar de andras produkter. De är alla etablerade på den internationella high-end marknaden och anses alla befinna sig i främsta ledet eller översta skiktet i sin kategori.

brands-img-engstorm
logos-engstorm

Engström kännetecknas sedan starten av det naturligt dynamiska, rena och luftiga ljudet samt produkternas unika formspråk. Det är ett resultat av det lilla familjeföretagets två grundare Lars Engström och Timo Engström.

More

brands-img-goldenberg
logos-goldenberg

GOLDENBERG har investerat i utvecklingen av en mest perfekt generator för rörlig spole, helt integrerad i en komplex utformad bärenhet.

Omvandlaren och magnetkretsen är konstruerade för förnuftig utspänning med låg självimpedans. Varje modell är noggrant sammansatt av sin typiska diamant / cantilever-kombination och strukturmaterial för att uppnå en harmonisk klingande enhet.

More

brands-img-jorma2
logos-jorma

De designprinciper som fastställdes av grundaren är fortfarande receptet på det naturliga och klara ljudet som kännetecknar Jorma Design.

Jorma Koski byggde en kabel för att lösa ett problem. Det blev starten och grunden till bolaget Jorma Design som han startade 2001. Han byggde upp bolaget själv och det tog honom över hela världen. Marten tog över Jorma Design 2016, enligt önskan av Jorma Koski.

More

brands-img-keces
logos-keces

Keces vision är att kontinuerligt utveckla en komplett produktlinje som kommer att tillgodose behoven och smaken hos audiofiler idag.

De vill dessutom göra det avancerade KECES-ljudet så tillgängligt som möjligt till ett rimligt och överkomligt pris.

More

brands-img-marten2
logos-marten

Det som alltid kännetecknat en högtalare från Marten är dess keramiska högtalarelement och diskanter av diamant. Komponenter som ger den klara tonaliteten tillsammans med den dynamiska och rena basen som ger kropp till musiken.

Jörgen, Leif och Lars är bröderna som grundade och fortfarande driver företaget Marten. Produktionen görs i de egna lokalerna i Mölndal men exporten går till ett stort antal länder.

More

brands-img-msb
logos-msb

Förutom den analoga tonaliteten är upplevelsen av MSB framförallt kännbar, med lugn och avslappning som infinner sig. En av de viktigaste delarna i deras designfilosofi är hur de förhåller sig till produkternas livscykler. Även om en kund för länge sedan investerat i en produkt från MSB, kan de många år senare fortfarande uppgradera produkten till den senaste teknologin genom deras enastående modulsystem.

MSB är ett familjeägt företag som idag drivs Jonathan och Daniel, söner till grundaren.

More

Ett litet företag med endast 5 anställda. Designern och företagets ägare, Vidmantas Triukas, är radioingenjör och arbetar inom HiFi-ljudutrustningsområdet sedan 1985. Några av hans verk, relaterade till akustik, var bokstavligt talat raketvetenskap.

De tillverkar tonarmar och spelare i högsta klass.

More

Schweizbaserade HiFiction, som är mest känt för sin linje av Thales tonarmar och högpresterande skivspelare, har skapat en ny högteknologisk pick-up linje som heter X-quisite.

More

Världen förändras snabbt och vi försöker därför vara lyhörda för de behov och förutsättningar som råder. Vi vet att produkterna vi representerar måste upplevas.

Låt oss veta att du vill, så hittar vi ett sätt.